Betöltés...

Szoftver fejlesztés


Divíziónk fő profilja a szoftver fejlesztés, és azon belül is az egyedi szoftverek fejlesztése. Ha Ön nem találta meg az igényeinek megfelelő dobozos szoftvert, és szeretné az ötleteit megvalósítani, akkor ehhez a CTS-Informatika Kft. a megfelelő partner! Vállaljuk egyedi szoftverek fejlesztését, igen széles spektrumban. Rendelkezünk a megfelelő szakembergárdával a projekt lebonyolításához. Szoftvereink minőségbiztosítását az ISO szabványoknak megfelelően végezzük. Fejlesztési szemléletünk modern, mi szeretjük az ügyfelet folyamatosan bevonni a projektbe, azért, hogy az elkészült szoftver valóban az igényeinek megfelelő termék legyen.


Mit kínálunk Önnek?


Segítünk az elképzelései, álmai valóra váltásában. Egy előzetes beszélgetés keretein belül tisztázzuk, hogy nagy vonalakban milyen szoftverről lenne szó. Az előzetes felmérésen az is eldől, hogy valóban képesek vagyunk-e a szoftvert megvalósítani, hiszen a szoftver fejlesztés ma már elég szerteágazó tevékenység. Csak olyan szoftvert vállalunk el, amelyet profi minőségben el is tudunk készíteni. Így Önnek sem lesz oka a csalódásra!


Az előzetes felmérés alapján készítünk egy árajánlatot. Ha a szoftver bonyolultsága szükségessé teszi, már az árajánlathoz elkészül a szoftver rendszerterve, így biztosítani tudjuk, hogy a vállalt határidők valóban tarthatók legyenek. A fejlesztés megkezdése után Önnel szinte napi rendszerességgel tartjuk a kapcsolatot. Ha igényli, folyamatos szoftver átadással biztosítjuk, hogy Ön már a fejlesztés alatt álló terméket ki tudja próbálni. Így Önnek már a félkész szoftverrel is lesznek tapasztalatai, és természetesen ezek alapján akár a szoftver működésének módosítása is lehetséges. Ha a termék elkészül, átadjuk Önnek. Ha szükséges, vállaljuk a szoftver használatának betanítását is.

Mi a szoftver elkészülte után sem hagyjuk magára Önt! Minimális követési díjért minden szoftver mellé vállaljuk, hogy a fejlesztők munkaidőben folyamatos segítségnyújtást vállalnak, és a szoftverben talált hibákat ezért az összegért még akár évek múlva is szakértő, képzett kollégák fogják gyorsan és jól kijavítani.

 

Miért érdemes minket választani?


Mert azt kapja, amit elvárt!

Azt kapja, amit szeretne, az Ön által megrendelt egyedi szoftver úgy fog működni, ahogyan azt Ön szeretné.

Ahhoz, hogy minél jobb legyen a szoftver nagyon részletes, mindenre kiterjedő részletes leírást kell adnia arról, hogy mit tudjon az Önnek fejlesztett program.


… és még többet!

Magasra helyeztük a mércét a minőségben, ezért kellemesen csalódni fog. Az kifejlesztett egyedi szoftver általában jóval többet tud, mint amit a szerződésben leírt specifikáció tartalmaz.


Munkát veszünk le a válláról!

Egy hatékony, jól működő szoftver segítségével kevesebbet kell foglalkoznia a papírmunkákkal, nyilvántartásokkal. Egy igazán jól működő szoftverrel akár munkaerőt lehet csökkenteni a cégnél, mert kevesebb emberrel ugyanazt a feladatot tudják ellátni.


Garanciát vállalunk termékeinkre!

Az a szoftverfejlesztő, aki azt állítja, hogy szoftvere hibátlan az hazudik!

Minden szoftver tartalmazhat hibákat. Az általunk fejlesztett egyedi szoftverek is tartalmazhatnak hibákat – attól függetlenül, hogy nagy tapasztalatunk van szoftverfejlesztésben. A legtöbb hiba a használatbavételtől számított két héten belül előjön, de az is előfordult már, hogy egy hiba két év folyamatos használat után jelentkezett. A szoftvereinkben jelentkezett hibákat kijavítjuk a fejlesztés óta eltelt időtől függetlenül.

 

Üzenjen nekünk